Over ons

De DigiDare Award is een initatief van BIM Loket.

BIM Loket 

Het BIM Loket is een samenwerkingsverband van, voor en door de sector rond informatisering in de bouw. De bouwsector maakt een ontwikkeling door naar integrale samenwerking en uitwisseling van digitale informatie tijdens het volledige bouwproces. Het BIM Loket bevordert deze ontwikkeling in de rol van katalysator en enabler voor de digitale transitie, en door het bieden van een neutraal samenwerkingsplatform. Ook ontwikkelt en beheert het BIM Loket een palet van open BIM-standaarden, die het uitwisselen van digitale informatie technisch mogelijk maken. 

Partners

DigiDealGO

De DigiDeal voor de Gebouwde Omgeving (DigiDealGO) is een samenwerkingsprogramma voor digitale versnelling in de bouw. DigiDealGO werkt aan uitwisseling, eigenaarschap en organisatie van data en informatie in de bouw. De DigiDealGO geeft richting, biedt houvast en werkt aan versnelling van de digitalisering van de gebouwde omgeving. Met zogenoemde DigiDealGO versnellingsprojecten worden de doelen en werksporen van het Nationaal Digitaliseringsprogramma Gebouwde Omgeving nader ingevuld.

Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. Duurzaam Gebouwd biedt beslissers uit de bouw de mogelijkheid om toe te treden tot het integrale netwerk, bestaande uit meer dan 300 beslissers uit de complete bouwkolom. Daarnaast biedt het platform uitstekende mogelijkheden om duurzame initiatieven, projecten, producten of diensten te introduceren en profileren.