Hoe doe ik mee?

Voorronde

Stuur ons een gefilmde pitch van maximaal 2 minuten. Alle technieken, beelden, formats, etc. zijn daarbij toegestaan. Je mag je inzending ondersteunen met maximaal 1 A4-tekst waarin je jouw pitch toelicht of verder onderbouwt. Stuur je pitch (filmpje en toelichting) uiterlijk op 1 september 2021 naar ons op.

De pitch geeft een indruk van een recente/actuele bijdrage die jij/jullie hebt geleverd aan de nieuwe cultuur van digitale samenwerking in de brede bouwsector. Daarbij kan het gaan om een project, een innovatieve samenwerking of bijvoorbeeld om nieuw beleid binnen je organisatie. Alles mag, zolang het een relatie heeft met digitalisering in de bouw, vastgoed, infra en/of ruimtelijke omgeving.

Centraal in de pitch staat de bijdrage die jouw initiatief levert aan de nieuwe cultuur van samenwerken in de bouw. Toon of vertel iets over jouw aanpak en de impact ervan. Welke hobbels heb je moeten nemen? Hoe heb je anderen meegekregen? Wat kunnen anderen hiervan leren?

Elk ingezonden filmpje dat voldoet aan de bovenomschreven scope en vormeisen wordt gepubliceerd op deze website maar ook via de mediakanalen (website, social media en nieuwsbrieven) van BIM Loket en mediapartner Duurzaam Gebouwd, met een gezamenlijk bereik van ruim 35.000 professionals in de brede bouwsector.

Finale

Uit alle ingezonden pitches selecteert de jury drie finalisten. De finale vindt plaats tijdens de BIM Loket D-Day op 1 oktober. De finalisten krijgen ieder drie minuten om hun verhaal voor een live publiek te presenteren. De winnaar van de DigiDare Award wordt door het publiek aangewezen.

Je mag elke gewenste techniek of vorm gebruiken om die presentatie te ondersteunen, dus leef je uit! Opnieuw vertonen van je gefilmde pitch is natuurlijk niet de bedoeling… 😉 Ga je heel erg spannende dingen doen? Stem op voorhand even met ons af wat je qua techniek of ondersteuning nodig hebt op locatie.