Win jij de DigiDare Award 2021?

Zet jouw initiatief in de spotlights!

De DigiDare Award is de jaarlijkse prijs voor goede voorbeelden van digitale samenwerking in de bouw. Bij digitalisering denk je al snel aan techniek. Maar de menselijke kant is net zo belangrijk. Digitalisering vraagt om een cultuur van samenwerking. Een bereidheid om over de grenzen van je eigen organisatie heen te kijken, en het grotere belang te zien. Praten over digitalisering doen we al heel lang; Wat nu nodig is, zijn goede voorbeelden. Met de DigiDare Award zetten we deze voorbeelden in het zonnetje, zodat anderen er van kunnen leren.
Laat anderen zien wat je doet!

Film jouw pitch eenvoudig met je smartphone

Toon ons jouw voorbeeld van digitale samenwerking in bouw, vastgoed, infra of ruimtelijke omgeving. Pak je smartphone of videocamera, film een korte pitch en ding mee naar de DigiDare Award 2021. Je kunt je pitch insturen tot 1 augustus 2021. De finale vindt plaats tijdens de BIM Loket D-Day op 1 oktober.

Lees voor je aan de slag gaat de wedstrijdvoorwaarden. Dat voorkomt misverstanden over de bedoeling van deze award. Vraag je je af hoe je pitch eruit moet zien? Steek je licht eens op bij de inzendingen van vorige jaren.

Hulp nodig? Wij denken graag mee!

Overweeg je om mee te doen, maar twijfel je nog? Wil je jouw idee eerst even met ons bespreken, voordat je een filmpje maakt? Neem gerust contact op! Ook als je opziet tegen het maken van een filmpje. We helpen je met een paar tips op weg. Ken jij een initiatief dat de DigiDare Award verdient? Laat het ons weten!