Wedstrijdvoorwaarden

De meeste informatie kun je elders op deze website vinden. We zetten hier alles nog even kort op een rijtje.

Prijs

De winnaar ontvangt een trofee met bijbehorende oorkonde en beeldmerk “winnaar DigiDare Award 2021”. Daarnaast krijgt de winnaar de nodige exposure, zoals nader omschreven bij Prijzen. De verliezend finalisten ontvangen een oorkonde en beeldmerk “finalist DigiDare Award 2021”.

Wedstrijd

Om deel te nemen aan de wedstrijd dien je een pitch in van maximaal 2 minuten. Maak hiervoor gebruik van het deelnameformulier. Uit de ingediende pitches selecteert een deskundige jury drie inzendingen, die doorgaan naar de finale. De geselecteerde pitches worden tijdens de finale aan het online publiek getoond. Het aanwezige publiek wijst de winnaar aan.

Voor wie?

Deelname aan de DigiDare Award staat open voor personen, collectieven of organisaties binnen de bouw en vastgoed, infra en ruimtelijke omgeving (geo). Senior of young professional, opdrachtgever of opdrachtnemer, architect, ingenieur, bouwer of softwareontwikkelaar: iedereen die zijn of haar steentje bijdraagt aan een cultuur van digitale samenwerking, kan meedingen.

Inhoudelijke eisen

Het onderwerp van de pitch moet een concrete relatie hebben met digitalisering in de bouw en vastgoed, infra en/of ruimtelijke ordening. Bovendien gaat de pitch over een recente bijdrage aan de nieuwe cultuur van digitale samenwerking.

Technische eisen

De pitch omvat een presentatie van maximaal twee minuten op video. Deze video plaats je online (Youtube of Vimeo), waarna je ons de link stuurt. Je kunt de video gewoon met je smartphone opnemen. Zorg wel dat het beeld niet te veel schokt, en dat je goed te verstaan bent. Een superprofessioneel gemonteerde video indienen mag natuurlijk ook.

Termijnen

Gebruik beeldmateriaal

Voor de promotie van de DigiDare Award kunnen wij gebruikmaken van (fragmenten) van pitches die in het kader van de wedstrijd zijn ingediend. Als je een pitch bij ons indient, ga je hiermee akkoord. We zullen het materiaal niet voor andere doeleinden dan promotie van de DigiDare Award gebruiken.